Speciale

GELEGENHEDEN

Speciale gelegenheden vier je bij Wereldrestaurant Puur! Beleef samen met je geliefde, je beste vrienden of je collega’s een geweldige avond vol gezelligheid en lekker eten. Hieronder zetten we een aantal van onze mogelijkheden op een rijtje. Voor vragen of speciale wensen, neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsfeest

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor een bedrijfsuitje? Je bent van harte welkom bij ons. Puur is een zeer geschikte locatie voor grote groepen en met de ruime keuze aan verschillende gerechten van over de hele wereld, is er voor elk wat wils.

Bedrijfsfeest

Cinemenu

Met ons Cinemenu beleef je een fantastische avond uit! Je begint met een 2 uur all inclusive arrangement waarin je geniet het lekkerste eten en drinken om vervolgens de avond af te sluiten met een romantische of spannende film in de bioscoop.

Het Cinemenu is een samenwerking tussen Puur en Kinepolis Emmen. Wanneer je het menu reserveert, ontvang je bij aankomst van ons de bioscoopvoucher.

Maandag t/m donderdag € 48,50 p.p.
Vrijdag t/m zondag € 50,50 p.p.

Zakelijk

Ook voor zakelijke meetings, groot of klein, bieden we verschillende mogelijkheden. Van een zakelijk diner voor twee tot het afhuren van een deel van ons restaurant, we helpen je graag. Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze zakelijke mogelijkheden, neem dan even contact met ons op.

Groepen

Wereldrestaurant Puur biedt ruimte aan maar liefst 600 gasten en is daarmee een ideale plek voor ieder feestje, bijeenkomst of speciale gelegenheid. Afhankelijk van de grootte van de groep en je wensen kun je een apart deel van het restaurant afhuren, maar je kunt er ook voor kiezen om gewoon tussen de andere gasten te zitten.